Ontdek de nieuwste manier van wassen met wasstrips

Gepubliceerd op 22 april 2023 om 10:25

Als het gaat om het wassen van kleding, zijn er talloze opties beschikbaar in de vorm van wasmiddelen. Traditioneel gezien worden wasmiddelen geleverd in vloeibare of poedervorm, maar er is een nieuwkomer op de markt die het wassen van kleding gemakkelijker en milieuvriendelijker maakt: wasmiddelstrips.

 

CleanBee is een van de toonaangevende merken op het gebied van wasmiddelstrips en heeft in korte tijd een grote aanhang gekregen. Maar wat maakt deze strips zo bijzonder en waarom zou u ze moeten overwegen?

 

Geen gedoe, makkelijk in gebruik
Met de wasstrips pak je makkelijk een vel en scheur je deze af voor de juiste dosering. Geen gedoe met meten en vullen van een bakje of poeder. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het morsen van wasmiddel of te veel gebruiken,

 

Bovendien zijn de strips van CleanBee ontworpen met het milieu in gedachten. In plaats van een fles of plastic doos, worden de strips geleverd in een biologisch afbreekbaar kartonnen doosje. Dit betekent dat er minder plastic wordt gebruikt en dat de strips minder ruimte in beslag nemen in uw wasruimte.

Maar hoe zit het met de reinigingskracht?

De CleanBee wasstrips zijn zeer sterk in het reinigen van al uw wasgoed, vergelijkbaar met reguliere vloeibare wasmiddelen en poeder. Onze schuimarme was formule vindt en lost vlekken op voor zowel witte als gekleurde was.

De CleanBee wasmiddelstrips hebben bewezen even effectief te zijn als traditionele wasmiddelen. Ze zijn geschikt voor alle soorten stoffen, waaronder delicate stoffen zoals zijde en kasjmier. De wasstrips kunnen gewassen worden tussen 15 en 95 graden ook met de handwas.

 

Een ander voordeel van de CleanBee wasmiddelstrips is dat ze geen synthetische geuren bevatten die soms in traditionele wasmiddelen voorkomen. De strips zijn verkrijgbaar in 3 geuren Fresia, Ocean en geurloos wat ideaal is voor mensen die gevoelig zijn voor geuren of die gewoon de voorkeur geven aan een schone, geurvrije was.

 

Alle voordelen op een rijtje

🐝 Licht in gewicht en daardoor veel minder C02 uitstoot

🐝 Enorme besparing op water 

🐝 Omdat het niet vloeibaar is en licht in gewicht zijn de wasstrips makkelijk mee te nemen op reis

🐝 Voor ieder type was, alle kleuren en elke temperatuur

🐝 Altijd de juiste dosering 

🐝 Al vanaf 0,14 cent per wasbeurt

🐝 100% plastic vrij

🐝 Milieuvriendelijk 

🐝 Vegan 

🐝 Hypoallergeen

🐝 Biologische afbreekbaar

🐝 Vrij van fosfaten en parabenen

🐝 Ultra geconcentreerd met hoge waskracht

🐝 Geen abonnementen wel voordeelpakketten 

De CleanBee wasmiddelstrips betaalbaar en handig al vanaf €0.14 per wasbeurt. Ze zijn gemakkelijk online te bestellen op www.geurbijdewas.nl en worden rechtstreeks bij u thuis bezorgd. En omdat ze zo compact zijn, nemen ze minder ruimte in beslag in uw wasruimte en zijn ze gemakkelijk op te bergen.

 

Zit er wasverzachter in de wasstrips?
Nee er zit geen wasverzachter in de wasstrips. Doordat er minder chemicaliën in de wasstrips zitten zal je ervaren dat je wasgoed zachter worden dan met traditioneel wasmiddel.

 

Dus als u op zoek bent naar een gemakkelijk te gebruiken, milieuvriendelijk en effectief wasmiddel, overweeg dan zeker CleanBee wasmiddelstrips. Ze zijn een geweldige keuze voor uw wasbehoeften en voor de gezondheid van onze planeet.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.